Nieuw: Volvo Service Plan

Een abonnement op onderhoud.

Volvo introduceert een abonnement op onderhoud

Het Volvo Service Plan

Uw auto heeft jaarlijks onderhoud nodig. Hoe fijn is het om vooraf te weten waar u aan toe bent? Volvo heeft hier iets voor bedacht, een abonnement op onderhoud. Met het Volvo Service Plan betaalt u vooraf een vaste totaalprijs voor onderhoud en heeft u keuze uit verschillende looptijden tot wel 5 jaar.

Op 1 maart heeft Volvo het Volvo Service Plan gelanceerd. Voor het eerst biedt Volvo een abonnementsvorm aan voor onderhoud. In dit concept betaalt u een totaalbedrag vooraf en kunt u zelf de looptijd bepalen, van 1 t/m 5 jaar. Bij de aanschaf van een nieuwe Volvo is het mogelijk om voor het Volvo Service Plan Plus te gaan. In dat geval zijn slijtageonderdelen, zoals remschijven, zelfs inbegrepen.

Het abonnement biedt diverse voordelen. Zo valt het onderhoud 15% goedkoper uit dan losse reguliere onderhoudsbeurten. Ook staat de prijs tijdens de duur van het contract vast, waardoor u niet onderhevig bent aan eventuele prijsverhogingen. Bovendien is het abonnement gekoppeld aan uw auto. Verkoopt u uw auto, dan blijft het contract gelden, waardoor de nieuwe koper hier ook nog gebruik van kan maken. Woont de koper in een andere regio? Geen probleem, het abonnement is ook bij andere dealers te gebruiken.

U kunt het abonnement via Buitenweg afsluiten. Wij helpen u graag met het kiezen van een geschikte looptijd.

Volvo Service Plan abonnement op onderhoud

Over Volvo Service Plan

Lees meer over de mogelijkheden

Er zijn twee soorten onderhoudscontracten met diverse opties wat betreft looptijd en kilometers. Lees er alles over op onze website.