minister economische zaken in naarden

Minister bezoekt De Tinfabriek

Werkbezoek Minister van Economische Zaken en Klimaat

Werkbezoek in De Tinfabriek

“Pioniers in duurzaam ondernemen”

Op maandag 6 maart heeft Micky Adriaansens -Minister van Economische zaken en Klimaat- onze showroom in Naarden vereerd met een werkbezoek. Dit gebeurde onder meer samen met lokale en provinciale politici. 

De Tinfabriek was uitgekozen voor het werkbezoek, omdat de voormalige fabriek als voorloper wordt gezien als het gaat om verduurzaming van industriële architectuur. Adriaansens werd meegenomen naar het verleden van De Tinfabriek, het proces van de verbouwing en de hedendaagse invulling van het monumentale pand. De minister zag in de praktijk hoe mixed-use zorgt voor efficiënt gebruik van ruimte. Het ene moment is De Tinfabriek een showroom, even later een evenementenlocatie. De minister noemde eigenaren Willem Jan en Tineke van der Burg pioniers als het gaat om het opzetten van een duurzame werk- en evenementenlocatie.

Na de rondleiding ging Adriaansens in gesprek met diverse ondernemers uit de FIN Bedrijvenvereniging voor de gemeente Gooise Meren en Wattnu. Dit met als doel om te spreken over het verduurzamen van lokale bedrijventerreinen. Een goed gesprek volgde, waarin ruimte was voor het aangeven van wensen en verbeterpunten in de regelgeving. 

minister economische zaken in naarden

minister economische zaken in naarden