Oldtimer Festival Huizen

Op zaterdag 19 september 2015 vond het zesde Oldtimer Festival Huizen plaats in het fraaie en unieke decor van het Nautisch Kwartier van Huizen. Het Oldtimer Festival Huizen heeft zich in zijn relatief korte geschiedenis ontwikkeld tot een van de meest veelzijdige en drukst bezochte klassieker evenementen in de regio. Ook dit jaar mochten de deelnemers en bezoekers rekenen op een zeer gevarieerd programma. Ruim 330 oldtimers zijn van start gegaan.

 
Bekijk alle foto's
Bekijk alle foto's

Bekijk alle foto's

Een groot aantal foto's van het festival van 19 september j.l. is inmiddels op de website geplaatst. U vindt deze foto's door op onderstaande link te klikken. Foto's van Marieke van Rijn

Bekijk alle foto's
Bekijk alle foto's

Oldtimer Festival

Naast de toertocht van de auto's, reden 75 bromfietsen een toertocht. Ook maakten de Oldtimer vrachtauto's en tractoren een groepsrit door de omgeving. Huizen en omgeving kan de Oldtimers niet gemist hebben

Dit jaar was gekozen voor het gehele spectrum van historische voertuigen van 25 jaar en ouder: zowel auto’s als vrachtauto’s, tractoren, motoren, scooters, bromfietsen en rijwielen. Een tiental leden van de vereniging De Oude Fiets was ook van de partij.

Martin van der Zeeuw, Oldtimer redacteur van het autoblad Carros roemde tijdens de prijsuitreiking de kwaliteit van de voertuigen. Kortom een succesvolle editie van het Oldtimer Festival Huizen.

Oldtimer Festival
Oldtimer Festival
Oldtimer Festival
Oldtimer Festival
Vestigingen