HC Naarden scoort Volvo Clubbonus

Van maar liefst €10.000

€10.000 en 300 hockeyballen voor HC Naarden

Dankzij de Volvo Clubbonus

Een fantastisch moment voor Hockey Club Naarden. Maar liefst 11 clubleden hebben in 2023 een clubbonus gescoord via Volvo Buitenweg. De club ontvangt daarom €10.000 van Volvo Car Nederland, te besteden aan jeugdhockey of duurzaamheidsinitiatieven. 

Als een actief lid van één van onze aangesloten hockeyclubs een nieuwe Volvo bij Buitenweg koopt, dan ontvangt de club €1.000 bonus, of €500 bij een Selekt occasion. Afgelopen jaar heeft HC Naarden wederom een mooie score neergezet, wat volledig te danken is aan hun leden.

Voor deze mooie prestatie overhandigden wij nog eens 300 hockeyballen aan de club. Merle Akkerman (voorzitter) en Joost Roelofs (sponsorcommissie) namen de hockeyballen van Hugo van Volvo in ontvangst op een besneeuwd speelveld voor het clubhuis.

Op het veld was ook ons nieuwste model aanwezig, de Volvo EX30. In de kleur Crystal White, wat goed paste bij deze koude, maar zonovergoten dag. Ook bij aanschaf van de nieuwe EX30 ontvangt de club €1.000 bonus. Zo bent u bij aanschaf niet alleen voorzien in uw mobiliteit, maar helpt u ook uw lokale hockeyvereniging.

HC Naarden zal de ballen onder de spelende teams verdelen.

Over de Volvo Clubbonus

Bekijk de aangesloten clubs

Hoe werkt de Volvo Clubbonus? En welke clubs zijn aangesloten bij Volvo Buitenweg? Lees er alles over op onze hockeypagina.