De nieuwe Volvo V60

Ontworpen voor de komende generaties

Een krachtig silhouet en gedurfde verhoudingen. Onmiskenbaar Scandinavisch met een focus op innovaties die uw leven makkelijker maken. Leverbaar vanaf €44.495 en per direct te bestellen.
 
Intuïtief en verbonden
Intuïtief en verbonden

Intuïtief en verbonden

De nieuwe V60 maakt uw leven makkelijker en plezieriger. Een intuïtieve bediening zorgt voor een relaxte reis. Dankzij Volvo on Call blijft u verbonden met de wereld om u heen. De gerenommeerde specialisten van Bowers & Wilkins brengen uw favoriete muziek dichterbij.
Intuïtief en verbonden

Maak kennis met de nieuwe V60

Boek uw proefrit

Ervaar zelf de veelzijdigheid en dynamiek van de nieuwe estate van Volvo.

Boek een proefrit

Ontworpen voor generaties

De nieuwe V60. Geboren vanuit een rijke historie en zestig jaar ervaring met het bouwen van estates. Ontworpen voor de komende generaties.
V60N

Betrouwbare assistenten

Geniet van elk moment

Bovenop de standaard veiligheidsvoorzieningen uit bijvoorbeeld de XC60, is de V60 uitgerust met Oncoming Lane Mitigation by Braking. Hierdoor kan de impact met tegemoetkomend verkeer worden beperkt doordat de auto automatisch remt.

De talloze veiligheidsinnovaties zijn uit te breiden met de IntelliSafe Pro Line. Voor een aantrekkelijke prijs van slechts €1.195 rust u uw V60 uit met o.m. adaptieve cruise control met Pilot Assist en Collision Warning & Mitigation Support achter.

Boek een proefrit

Betrouwbare assistenten

Dynamisch rijkarakter

Vermogen en souplesse

De V60 is gericht op puur rijplezier en is leverbaar met een krachtige T5 (250pk) of T6 (310pk) benzinemotor, standaard uitgevoerd met een soepele achttraps automaat. Het aanbod dieselmotoren bestaat uit een D3 (150pk) of D4 (190pk), die naar keus is te koppelen aan een handgeschakelde versnellingsbak of een automaat.

Ook de hybride T6 en T8 Twin Engine met een gecombineerd vermogen tot 390pk is vanaf nu te bestellen.

De nieuwe V60 is leverbaar vanaf €42.695 of een leasetarief van €629 per maand.
Dynamisch rijkarakter
Vestigingen