De nieuwe Volvo V60

Ontworpen voor de komende generaties

Een krachtig silhouet en gedurfde verhoudingen. Onmiskenbaar Scandinavisch met een focus op innovaties die uw leven makkelijker maken.
 
Intuïtief en verbonden
Intuïtief en verbonden

Intuïtief en verbonden

Nieuw is het uitrustingsniveau Business Pro, met o.m. Sensus navigatie, Apple CarPlay, DAB+ digitale radio en keyless drive. De V60 Business Pro is standaard uitgerust met High Performance Audio met 10 speakers. Dit systeem is uit te breiden met een Harman Kardon of de geroemde, en tevens vernieuwde, Bowers & Wilkins audio installatie.
Intuïtief en verbonden

Tijdelijk free upgrade naar Inscription Plus Line t.w.v. €2.495

Bij een plug-in hybride Volvo V60

Bij aanschaf of lease van een nieuwe Volvo V60 plug-in hybride, T6, T8 of T8 Polestar Engineered, ontvangt u tijdelijk een gratis upgrade naar een Inscription Plus Line.

Met de Volvo V60 Twin Engine plug-in hybride geniet u van het beste van 2 werelden. Het genot van de keuze tussen elektrisch rijden of op benzine, lage gebruikskosten bij elektrisch rijden, 50% wegenbelasting en een dynamische, veelzijdige reisauto.

Tijdelijk kunt u nog meer genieten met gratis upgrade naar Inscription Plus Line bij een R-Design of Inscription uitvoering met elektrisch verstelbare, ventileerbare voorstoelen met massagefunctie. Uw voordeel loopt hiermee op tot maar liefst €2.495.

Boek een proefrit

Ontworpen voor generaties

De nieuwe V60. Geboren vanuit een rijke historie en zestig jaar ervaring met het bouwen van estates. Ontworpen voor de komende generaties.
V60N

Betrouwbare assistenten

Geniet van elk moment

Bovenop de standaard veiligheidsvoorzieningen uit bijvoorbeeld de XC60, is de V60 uitgerust met Oncoming Lane Mitigation by Braking. Hierdoor kan de impact met tegemoetkomend verkeer worden beperkt doordat de auto automatisch remt.

De talloze veiligheidsinnovaties zijn uit te breiden met de IntelliSafe Pro Line. Voor een aantrekkelijke prijs van slechts €1.195 rust u uw V60 uit met o.m. adaptieve cruise control met Pilot Assist en Collision Warning & Mitigation Support achter.

Boek een proefrit

Betrouwbare assistenten

Dynamisch rijkarakter

Vermogen en souplesse

De V60 is gericht op puur rijplezier en is leverbaar met een mild-hybrid of plug-in hybrid aandrijflijn, allen gekoppeld aan een soepele achttraps automaat met Shift by Wire technologie. De mild-hybrid regeneert vrijgekomen energie voor piekmomenten en is leverbaar als B3 (163pk), B4 (197pk) en B5 (250pk).

Het plug-in hybride aanbod bestaat uit een T6 of T8 met gecombineerd vermogen van maar liefst 340 of 390pk. Met een hybride Volvo kunt u het meeste woon-werkverkeer puur elektrisch afleggen, tot een afstand van ca. 50km en 125km/u. Wilt u pure performance, kiest u voor de Volvo V60 T8 Polestar Engineered met 405pk.

De nieuwe V60 is leverbaar vanaf €41.995 of een netto bijtelling vanaf €280 per maand.
Dynamisch rijkarakter
Vestigingen