Maatregelen Coronavirus

Wij informeren u graag over onze voorzorgsmaatregelen

 

Showroom aan huis

Ons salesteam staat ook op afstand en online voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Dit kan via email, telefoon en videobellen. Daarnaast kunt u onze online showroom bezoeken.

Daarnaast bieden wij u een proefrit aan huis aan. U kunt hiervoor een proefrit aanvragen via onze website. Vervolgens komen wij naar u toe met de auto van uw voorkeur. Uiteraard houden wij ons hierbij aan onze voorzorgsmaatregelen.

Op deze manier kan het gehele aankoopproces vanuit huis plaatsvinden. Van oriëntatie tot aflevering, het kan allemaal vanuit uw luie stoel met onze Showroom aan huis.

Showroom aan huis

Showroom aan huis

Voorzorgsmaatregelen

Voor uw en onze gezondheid

Buitenweg en Volvo Car Nederland volgen alle ontwikkelingen rondom het Corona-virus (COVID-19) op de voet. Hierbij houden wij ons aan de richtlijnen van de overheid. Via deze weg informeren wij u over de maatregelen die wij treffen.

  • Buitenweg houdt zich aan de richtlijnen van de overheid.
  • Wij kunnen u geen hand geven.
  • Wij hanteren een afstand van minimaal 1,5 meter wanneer we met u in gesprek zijn.
  • Wij hanteren strikte protocollen op gebied van handen wassen (elk half uur). Hoesten of niezen doen we aan de binnenkant van de elleboog.
  • Wij werken volledig contactloos. Wij nemen bijvoorbeeld uw sleutel niet direct aan, maar pakken deze op nadat u deze op de balie heeft gelegd. Wij vragen u om niet met contant geld maar per PIN te betalen. In de werkplaats werken wij met handschoenen aan.
  • De contactpunten van uw auto worden gereinigd voordat deze de werkplaats ingaat en nadat de werkzaamheden aan uw auto zijn voltooid. Denk hierbij aan stuurwiel, deurgrepen, versnellingshendel, startknop en dergelijke.
  • Vervangend vervoer, demovoertuigen en huurauto’s worden voor en na gebruik op dezelfde manier gereinigd.
  • In onze showroom en werkplaats worden dagelijks extra schoonmaakrondes uitgevoerd, met extra aandacht voor deurklinken, toiletten, wachtruimtes, balies en werkplekken. Koffie of thee wordt geserveerd in kartonnen bekertjes. Daarnaast staat desinfectie klaar op verschillende plekken voor zowel u als onze medewerkers. 
  • Indien u (lichte) verkoudheid- of griepverschijnselen heeft, in contact bent geweest met een persoon die is besmet met het coronavirus (COVID-19) of wanneer u in de afgelopen 14 dagen een risicogebied heeft bezocht, vragen we u om ons niet te bezoeken. Via telefoon en email staan wij voor u klaar.

Wij blijven de adviezen en instructies van de overheid volgen. Wij hopen op uw begrip.

Vestigingen