Onze laadoplossingen

Voor uw puur elektrische of plug-in hybride Volvo

 

Slimme Volvo Wallbox

Compact en elegant design

De meest effectieve manier om thuis een laadmogelijkheid te installeren is een wallbox. Sinds kort hebben wij een wallbox in assortiment als originele Volvo accessoire.

De standaard wallbox is van het Zweedse merk Garo en heeft een geïntegreerde stroommeter waarmee u de afgenomen stroom kunt registreren en eventueel kunt declareren. Daarnaast kan de stroommeter gebruikt worden om dynamic load balancing toe te passen. Hiermee berekend de wallbox continu hoeveel stroom er beschikbaar is. Zo wordt stroomuitval voorkomen en wordt uw Volvo altijd opgeladen met de maximale capaciteit die voorhanden is.

Voor de wallbox is tevens een standaard verkrijgbaar, waarmee deze ook als vrijstaande laadpaal geplaatst kan worden. Ook is een optionele RFID-kaartlezer met 2 pasjes beschikbaar, om het laden vrij te geven of om de laadstroom van twee gebruikers inzichtelijk te maken. De adviesprijs van de standaard Volvo Wallbox is €1.095 incl. BTW. Wij adviseren u graag en verzorgen met plezier een offerte op maat.

Offerte aanvragen

Slimme Volvo Wallbox

Installatie door Joulz

Complete ontzorging

 Voor de installatie van de wallbox zijn wij een samenwerking aangegaan met Joulz. Deze gerenommeerde partner gaat samen met u kijken welke infrastructuur voor u het beste werkt en welke aanpassingen hiervoor nodig zijn. De bij ons bestelde wallbox wordt rechtstreeks door Joulz geleverd en geïnstalleerd. Hierdoor kunnen wij u een aantrekkelijk vanaftarief van €1.450 aanbieden, inclusief installatie en BTW.

Offerte aanvragen

Installatie door Joulz
Installatie door Joulz
Vestigingen
 
NaardenHilversum