Volvo Car Insurance

Vertrouwd en verzekerd

Voordelen van Volvo Car Insurance

De zekerheid van Volvo

In geval van schade kunt u bij ons terecht. U krijgt een vervangende Volvo voor de duur van uw reparatie. Er wordt alleen met originele Volvo onderdelen gewerkt, waarmee kwaliteit is gewaarborgd. Bovendien heeft u 4 jaar garantie op schadeherstel.

Er wordt geen eigen risico gehanteerd. Waar de meeste verzekeringsmaatschappijen stoppen bij 75-80%, kan uw bonus bij Volvo Car Insurance oplopen tot 85%. Daarnaast is, in tegenstelling tot veel andere verzekeraars, een alarm alleen verplicht bij auto’s met een cataloguswaarde van meer dan €75.000.

U betaalt geen poliskosten als u uw polis afsluit via de online webapplicatie en u ontvangt een korting op uw premie als u deze betaalt per kwartaal, half jaar of per jaar.

Bij Volvo Car Insurance kunt u rekenen op gratis internationale hulpverlening bij schade, ook alleen bij W.A.-dekking.

Bereken uw premie

grote foto
Voordelen van Volvo Car Insurance

Uw Volvo blijft puur Volvo

Met Volvo Car Insurance heeft u de zekerheid dat uw Volvo puur Volvo blijft. U kunt altijd terecht bij uw vertrouwde dealer Buitenweg en er wordt alleen met originele Volvo-onderdelen gewerkt.

Eenvoudig premie berekenen

En aantrekkelijke acties

Volvo Car Insurance geeft u de zekerheid dat uw Volvo puur Volvo blijft. Kiest u voor de garantie van reparaties bij een Volvo-dealer, met originele Volvo-onderdelen? En voor de garantie van een vervangende Volvo tijdens uw reparatie? Kies dan voor Volvo Car Insurance.

Profiteer nu van korting op uw verzekeringspremie met onderstaande acties. Sluit u de premie online af en gebruikt u één van onderstaande kortingscodes, dan ontvangt u het eerste jaar 10% korting.

Nieuwe Volvo's

10% premiekorting voor het eerste jaar. U dient eerste eigenaar de te zijn om te profiteren van dit aanbod. Gebruik hiervoor actiecode NIEUW.
Bekijk de actievoorwaarden.

Overige modellen

10% premiekorting op de verzekering van alle overige modellen. Gebruik hiervoor actiecode VolvoU22.
Bekijk de actievoorwaarden.

Volvo Selekt occasions

10% premiekorting voor het eerste jaar met gratis extra dekking voor schade als gevolg van hitte, kou of bevriezing en diefstal/verlies van de sleutels. Gebruik hiervoor de actiecode SELEKT.
Bekijk de actievoorwaarden.

Overstappen op Volvo Car lnsurance is trouwens een fluitje van een cent dankzij onze opzegservice.

Bereken uw premie

Eenvoudig premie berekenen
Vestigingen
 
NaardenHilversum