Buitenweg Helden

Dit zijn onze Buitenweg Helden

 
Amitai

Amitai Kamp

16 jaar - Viool

Amitai zit in de Jong Talent Klas van de Sweelinck Academy in Amsterdam en heeft al verschillende prijzen in de wacht gesleept, bij o.m. het Prinses Christina Concours. Als een van de jongste leden maakt hij deel uit van het Nederlands Jeugd Strijkorkest.

Beluister Amitai

Amitai Kamp

Loes Ebeling Koning

13 jaar - Tennis

Loes tennist intensief en traint 5 keer per week. Ze staat op dit moment in de top 5 van Nederland t/m 14 jaar. Loes maakte in 2018 deel uit van TeamNL dat de finales van het Europees Landenkampioenschap t/m 12 jaar op Corsica haalde. Haar droom is een Grand Slam te winnen.

Volg Loes

Loes Ebeling Koning

Marnix Bos

18 jaar - Zeilen

Ook Marnix zit net als zijn zus Sarah in Team NL. Marnix is nummer 29 van de wereld. Met zijn Laser wil hij deelnemen aan de Olympische Spelen is traint hard om deze droom waar te maken.

Volg Marnix

Marnix Bos

Querijn Hensen

17 jaar - Zwemmen

Querijn is Nederlands Kampioen op de rugslag. Onder leiding van Robin van Aggele traint hij om aan de Paralympische Spelen in 2020 in Tokyo mee te doen. "Een best realistisch doel", zegt hij zelf.

Volg Querijn

Querijn Hensen

Sarah Bos

18 jaar - Zeilen

Net als haar broer Marnix, zeilt Sarah op een Laser. Sarah is nummer 14 van de wereld, zit in Team NL en het team van de Topzeilacademie. Daarnaast heeft Sarah een NT status. Haar doel is om mee te mogen doen aan de Olympische Spelen. Met Marnix traint ze intensief en zeilt ze veel internationale wedstrijden.

Volg Sarah

Sarah Bos

Thijn Prummel

9 jaar - Skiën

Thijn weet precies wat hij wil: als eerste onderaan de piste komen. En dat lukt hem ook erg goed. Thijn zit in het wedstrijdteam van bij het Nederlandse Skiteam Dordrecht. Hij behoort tot de allerbeste skiërs in zijn klasse. Dit jaar is hij voor de derde keer op rij Nederlands Kampioen op de baan geworden! En daarnaast ook Nederlands Kampioen tijdens het NK sneeuw in Oostenrijk. Tevens is hij zesde geworden tijdens een Europese wedstrijd waarin hij streed tegen 99 andere kinderen uit 15 verschillende landen. 

Volg Thijn

Vestigingen