Full Operational Lease

Voor de zakelijke rijder

Via SummumMobility

Persoonlijk contact en maatwerk

Full Operational Lease is speciaal voor zakelijke rijders. Kiest u voor Full Operational Lease via SummumMoblity, dan kiest u voor zekerheid en volledige ontzorging. Wij nemen alle zaken omtrent uw mobiliteit uit handen, met persoonlijk contact en heldere afspraken. We denken graag mee en zoeken naar een auto en contract wat het beste bij uw situatie past.

Full Operational Lease maatwerk

Over Full Operational Lease

Alles inclusief

Wegenbelasting, verzekering, onderhoud, reparatie, rente en afschrijving: deze leasevorm is alles inclusief, u hoeft alleen nog te tanken. Helder en duidelijk.

 
Geen eigenaar

Met deze leasevorm blijft SummumMobility eigenaar van de auto. Zo staat de auto niet op uw bedrijfsbalans, wat voor een gunstige liquiditeitspositie kan zorgen.

 
Maatwerk

De leaseadviseurs van SummumMobility zoeken naar de beste oplossing voor uw situatie. U geeft uw wensen aan en wij denken mee over een passend contract met de juiste kilometers.

 

SummumMobility

SummumMobility is onze eigen leasemaatschappij. Wij doen alle merken, maar zijn gespecialiseerd in Volvo’s. Korte lijntjes en contact met de adviseurs die u van Buitenweg kent.

 
SummumMobility Full Operational Lease