Infotainment

Hoe stel ik mijn navigatie in?

Dit leggen wij stap voor stap uit op deze pagina.

Volvo on Call / Volvo Assistance

Tot wanneer is mijn Volvo Assistance geldig?

Volvo Assistance is een jaar geldig vanaf de datum waarop u onderhoud bij ons heeft gehad. Weet u niet wanneer de onderhoudsbeurt was en tot wanneer uw Volvo Assistance nog geldig is? Dit kunnen wij voor u nakijken. Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op en dan controleren wij het.

Schadeherstel

Ik heb schade, kan ik dit bij Volvo Buitenweg laten herstellen?

Of wij uw auto mogen herstellen, hangt af van uw verzekering. Wij kunnen u verder helpen als u zelf het schadeherstelbedrijf mag kiezen of als wij het aangewezen herstelbedrijf zijn. Dit kunt u het beste eerst bij uw verzekering vragen. Buitenweg heeft in 2022 de eerste Volvo Autotech Alliantie opgericht, schadeherstel van het hoogste niveau in samenwerking met ASN Autoschade Almere. Door de schade via Buitenweg te laten herstellen, weet u zeker dat dit volgens de normen van Volvo gebeurt.

Ik heb ruitschade, wat nu?

Vraag na bij uw verzekering (als particulier) of leasemaatschappij of Buitenweg geautoriseerd is om de ruit te herstellen of vervangen. Als dit zo is, kunt u contact met ons opnemen voor het herstel.

Ik heb schade aan mijn leaseauto, wat nu?

Lease: Meld uw schade altijd eerst bij de leasemaatschappij en vraag na of Buitenweg geautoriseerd is om uw voertuig te herstellen. Als dit zo is, dan kunt u contact met ons opnemen om het schadeherstel af te stemmen.
SummumMobility klanten: Lees meer op deze pagina.

Hoe gaat schadeherstel in zijn werk?

Lees alles over ons Volvo Erkend schadeherstel op deze pagina.

Overig

Hoe vervang ik de batterij van mijn autosleutel?

Dit laten wij stap voor stap zien op deze pagina.

Mijn bandenspanningslampje brandt. Hoe los ik dit op?

Als u een foutmelding krijgt na een bandenwissel dient u het systeem dat de banden controleert te kalibreren. Wij leggen u stap voor stap uit hoe dit moet op deze pagina.