500 cheque Volvo Buitenweg actie

Bij aanschaf van een occasion bij Buitenweg

Extra voordeel t/m 31 december

Bij Volvo Buitenweg geven wij u graag net dat beetje extra. Daarom ontvangt u t/m 31 december 2023 een cheque van €500 bij aanschaf van een gebruikte Volvo*. Deze cheque kunt u de komende jaren bij ons besteden aan onderhoud of accessoires.

*Actievoorwaarden van toepassing. Geldig op occasions met een waarde vanaf €15.000 euro.

Optie 1

Onderhoud

De €500 cheque kunt u na aanschaf twee jaar inzetten voor onderhoud bij Buitenweg. Combineren met een accessoire is mogelijk.

Optie 2

Accessoires

Zoekt u nog een fietsdrager, dakbox of één van de vele andere Volvo-accessoires? Ook hiervoor kunt u de cheque inzetten.

Optie 3

Directe korting

Zet u de cheque liever om in directe korting op de occasion? Dat is mogelijk, als u de cheque bij aanschaf inlevert ontvangt u €395 korting.

Actievoorwaarden

Deze actie geldt voor Volvo’s uit onze voorraad met een aanschafwaarde vanaf €15.000. De waardecheque is 730 dagen (2 jaar) geldig vanaf de aanschafdatum van uw Volvo. U kunt de cheque ook direct inwisselen voor €395 korting op het aanschafbedrag van de occasion. De actie is geldig t/m 31 december 2023. 

Netto geprijsd

Alle Volvo Selekt occasions en Used Cars zijn netto geprijsd en voorzien van een onderhoudsbeurt en minimaal 12 maanden garantie. Bovendien kunt u kiezen voor extra zekerheid met onze afleverpakketen. Bekijk ons aanbod om op zoek te gaan naar uw ideale Volvo.

Vind uw perfecte Volvo

Meer informatie?

Meer weten?

Onze collega’s staan voor u klaar

Vraag eenvoudig een offerte aan voor de uitvoering die bij u past.

Occasions

Bekijk ons volledige aanbod

Jong gebruikt, of een auto met meer ervaring.

Auto inruilen

Ruil uw auto in bij Buitenweg

Buitenweg is altijd op zoek naar Volvo’s.