Volvo EX30 Care by Volvo abonnement

Care by Volvo

Zorgeloos genieten voor een vast tarief per maand.

Flexibel auto-abonnement

Start, stop, deel of stap over

Care by Volvo is hét abonnement van Volvo. Net als ieder ander abonnement kunt u op elk moment starten, overstappen, delen met vrienden en familie of stoppen. Geen geregel en geen registratie bij het BKR. Dat komt van pas bij het kopen van een nieuw huis. U bepaalt zelf de duur van het abonnement en stoppen kan altijd: zonder kosten. Alles is inbegrepen in het maandelijkse abonnement, zodat u meer tijd overhoudt voor andere dingen. U hoeft alleen nog te tanken.

3 maanden opzegtermijn
Geen BKR-registratie
Transparant

Hoe werkt Care by Volvo?

Kies uw model

Kies uw favoriete Volvo-model en personaliseer deze geheel naar eigen smaak. De meeste Volvo-modellen zijn beschikbaar voor Care by Volvo.

Gemakkelijk wisselen

Zin in iets anders? Geen probleem, wij staan voor u klaar. Laat het 3 maanden van tevoren weten, dan regelen wij een nieuwe Volvo.

Opzeggen

Stoppen? Dat zou jammer zijn, maar wij begrijpen dat flexibiliteit belangrijk voor u is. Met een opzegtermijn van 3 maanden bent u er zo vanaf.

Het nieuwe leasen

Uw autoabonnement is transparant: er is geen aanbetaling. In plaats daarvan betaalt u een vast maandelijks bedrag, waarin de meest essentiële zaken zijn opgenomen. Een nieuwe vorm van mobiliteit, met veel flexibiliteit. En in tegenstelling tot Private Lease geen BKR-registratie.

 

Lager maandbedrag?

Is een lager maandbedrag voor u belangrijker dan flexibiliteit? Kies dan voor een langere vaste looptijd. Bijvoorbeeld 48 maanden, dan rijdt u al in een Volvo EX30 vanaf €579 per maand.

 

Stel samen of kies uit onze voorraad

Ook voor Care by Volvo: snel rijden uit onze voorraad

Vraag abonnement aan

 

Kies uw abonnement