Buitenweg in Business

Helder advies en maatwerk

Verantwoord ondernemen

Duurzaam en efficiënt

Iedere ondernemer heeft zijn of haar eigen specifieke wensen en eisen voor mobiliteit en bijbehorende dienstverlening. Het is hierbij van groot belang dat u bij de verscheidenheid aan keuzes het beste advies ontvangt. Wij luisteren graag naar uw mobiliteitsbehoefte en leveren een passende oplossing voor u en uw onderneming. Uw wens wordt vertaald in een efficiënte maatwerkoplossing die exact voorziet in wat u en uw onderneming nodig hebben.

Volvo Buitenweg heeft met Stephan Baelde een speciaal opgeleide accountmanager in dienst voor de zakelijke markt. Stephan staat voor u klaar en kan u alles vertellen over aanschaf en lease van nieuwe voertuigen en het beheer van uw wagenpark.

Wilt u advies, over aanschaf, fiscale mogelijkheden of een offerte? Neem contact op met Stephan Baelde, accountmanager business sales bij Volvo Buitenweg.

Contact per mail

Contact per telefoon

grote foto
Verantwoord ondernemen

Volvo Buitenweg ontzorgt

Door jarenlange ervaring weten we precies welke optie het beste bij u past. Wij richten ons op ontzorgen en efficiëntie, zowel met het oog op kostenbesparing als op het gebied van duurzaamheid. Zo kunt u zich richten op zaken die uw aandacht verdienen: de groei van uw onderneming.

Vestigingen