Betrokkenheid bij Buitenweg

Steun voor sport en cultuur

 

Partner van hockey en voetbal

Volvo Clubbonus

Buitenweg is trotse partner van zes hockeyclubs en een voetbalvereniging in het Gooi. Met deze clubs is Buitenweg een langdurige relatie aangegaan om op een structurele manier een impuls te geven aan sport in het algemeen en voor jeugdige spelers in het bijzonder.

Wanneer een (gezinslid) van een speler een nieuwe - en bij hockeyclubs ook gebruikte - Volvo least of koopt, ontvangt de club tot €1.000. Dit bedrag komt ten goede aan de ontwikkeling van de jeugdsport.

Bij Buitenweg zijn de volgende clubs aangesloten: hockeyclubs BMHV, Gooische HC, HMHC, LMHC, HC Naarden, 't Spandersbosch en voetbalclub HC&FC Victoria 1893.

Clubbonus - Hockey

Clubbonus - Victoria

Partner van hockey en voetbal

Maatschappelijke betrokkenheid

Samen bereiken we meer

Buitenweg steunt diverse initiatieven op gebied van muziek en cultuur. In de afgelopen jaren is Buitenweg partner geweest van o.m. het Concours d'Elegance op Paleis Soestdijk, het Oldtimer Festival in Huizen en het Loosdrecht JazzFestival. Daarnaast verzorgd Buitenweg VIP-vervoer bij Theater De Speeldoos in Baarn. Buitenweg heeft in 2018 het project Buitenweg Helden opgezet, waarbij jonge talenten tussen de 8 en 18 jaar worden gesteund om hun dromen waar te maken.

Ook een aantal mensen die relatief moeilijk een baan kunnen vinden, en daardoor mogelijk aansluiting op de maatschappij missen, hebben bij Buitenweg een plek gekregen. Sinds een aantal jaren is Buitenweg in het trotse bezit van het keurmerk Smaakmaker. Samen met Arbeid Training Centrum Gooi en Vechtstreek bieden wij een aantal werkplekken aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Alle vestigingen van Buitenweg zijn officieel gecertificeerd als Erkend Duurzaam Plus. Dit betekent dat in de gehele bedrijfsvoering wordt gekeken naar efficiënt energiebeheer, afvalstromen en maatschappelijk verantwoord ondernemen. In De Tinfabriek, onze vestiging in Naarden, gaan we nog een stap verder. De monumentale fabriek is grondig verbouwd en is dankzij talloze duurzame innovaties bekroond met het internationaal erkend keurmerk BREEAM-NL In-Use Excellent.

Duurzaamheid in De Tinfabriek

Maatschappelijke betrokkenheid
Maatschappelijke betrokkenheid
Vestigingen
 
NaardenHilversum