Volvo Buitenweg

Betrokken leverancier van duurzame mobiliteit

 

Betrokken partner

Voor cultuur en sport in de regio

Buitenweg zet zich in voor diverse initiatieven op gebied van sport en cultuur. Daarnaast is Buitenweg al jarenlang trouwe partner van zes hockeyclubs en een voetbalclub in het Gooi. Met de Volvo Clubbonus ontvangt de club tot €1.000 wanneer een (gezinslid) van een speler een nieuwe of gebruikte Volvo koopt of least.

Daarnaast steunt Buitenweg meerdere culturele evenementen in de regio, zoals het Concours d'Elegance op Paleis Soestdijk of in de vorm van VIP-vervoer bij Theater De Speeldoos in Baarn. Buitenweg heeft het project Buitenweg Helden opgezet, waarbij jonge talenten tussen de 8 en 18 jaar worden gesteund om hun dromen waar te maken.

Lees meer

Betrokken partner
Betrokken partner

Op weg naar een duurzame toekomst

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Buitenweg zet zich in voor een duurzame wereld en een betere maatschappij. Elke nieuwe Volvo kan worden geleverd met een vorm van elektrificatie, van mild hybrid tot puur elektrische aandrijflijnen. Daarmee is het modellengamma van Volvo een van de meest duurzame in de markt.

Sinds een aantal jaren is Buitenweg in het trotse bezit van het keurmerk Smaakmaker. Samen met Arbeid Training Centrum Gooi en Vechtstreek bieden wij een aantal werkplekken aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Beide vestigingen van Buitenweg zijn officieel gecertificeerd als Erkend Duurzaam Plus. Dit betekent dat in de gehele bedrijfsvoering wordt gekeken naar efficiënt energiebeheer, afvalstromen en maatschappelijk verantwoord ondernemen. In De Tinfabriek, onze vestiging in Naarden, gaan we nog een stap verder. De monumentale fabriek is grondig verbouwd en is dankzij talloze duurzame innovaties bekroond met het internationaal erkend keurmerk BREEAM-NL In-Use Excellent.

Meer over De Tinfabriek

Op weg naar een duurzame toekomst
Op weg naar een duurzame toekomst

Hofleverancier

Bij Koninklijke Beschikking

Vanaf september 2020 mag Buitenweg zich tevens Hofleverancier noemen. Dit eervolle predicaat met de toevoeging bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier is door Koning Willem-Alexander toegekend vanwege het 125-jarig jubileum van Buitenweg.

Als staatshoofd kan de Koning het recht van het voeren van het Koninklijk Wapen toekennen aan bedrijven die een vooraanstaande plaats innemen in de regio en daarnaast 100 jaar of langer bestaan. Buitenweg viert in 2020 de 125ste verjaardag en geldt al sinds 1895 als betrokken leverancier van mobiliteit.

Lees meer

Hofleverancier

Werken bij Volvo Buitenweg

Bereik je bestemming

Volvo is een innovatief en bijzonder mooi merk. De ontwikkelingen gaan razendsnel en dit zorgt voor groei in ons klantenbestand. Hierdoor zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die samen met ons de groei invulling willen geven.

Bij Buitenweg word je begeleid in een intensief trainingsprogramma. Zo vergroot je niet alleen je kennis op het gebied van elektrificatie, veiligheid en de nieuwste modellen die elk half jaar geïntroduceerd worden. We willen ook in jou als persoon investeren, zodat je je verder kunt ontwikkelen en je je doelen kunt bereiken.

Lees meer

Werken bij Volvo Buitenweg
Werken bij Volvo Buitenweg
Vestigingen
 
NaardenHilversum