Volvo Buitenweg

Sinds 1895

Buitenweg is in 1895 opgericht in De Bilt als fabrikant van Rijtuigen. Vanaf dat moment zijn wij met hart en ziel bezig met mobiliteit. Ruim 117 jaar ervaring, de laatste 60 jaar ook als Volvo-dealer. Alleen dat al maakt ons uniek in autoland.

 
Vernieuwend
Vernieuwend

Vernieuwend

Ons aanbod in nieuwe en gebruikte auto’s is altijd ruim en van de beste kwaliteit, vernieuwend bovendien. Ook als u een keer met een aantal relaties wilt koken in onze showroom dan hebben wij daarvoor onze volledige geoutilleerde keuken beschikbaar. Dineren tussen de Volvo’s, bij ons is dat mogelijk.

Vernieuwend

Vernieuwend en Enthousiast

Samenvattend komt het erop neer dat wij vernieuwend, enthousiast, op een zakelijke, informele en betrouwbare manier zaken doen. Zoeken naar kansen en mogelijkheden vanuit onze 3 vestigingen in het midden van het land, in Hilversum, Naarden en Baarn. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

De Buitenweg Filosofie

Kwaliteit, Veiligheid en Milieu zijn belangrijke speerpunten in het beleid van Volvo

Bij Volvo Buitenweg kunt u op een originele wijze kennis maken met deze onderwerpen. Milieu gaat natuurlijk veel verder dan alleen maar het terugdringen van CO2. Volvo Buitenweg heeft twee kunstenaars opdracht gegeven het milieubeleid van Volvo op een originele manier te vertalen in beelden van oude Volvo onderdelen. Een kunstzinnige vorm van recycling… met inhoud! Kom en bezoek de expositie in onze showrooms.

buitenweg

Betrokken en klantgericht

Ruim 50 medewerkers staan bij Buitenweg graag voor u klaar

De ontwikkelingen in de autobranche gaan razendsnel. Nieuwe technieken, steeds meer elektronica, high tech veiligheidsvoorzieningen en nieuwe aandrijftechnieken, zoals hybride en elektrisch aandrijving, vergen veel van de ontwikkeling van onze mensen. Stuk voor stuk worden ze volgens een vastgelegd schema regelmatig getraind door Volvo of door experts die door ons zelf worden ingehuurd voor specieke ontwikkelingen. Op deze manier bent u verzekerd van de laatste kennis en optimale kwaliteit.

Betrokken en klantgericht
Betrokken en klantgericht
Betrokken en klantgericht

Neem contact met ons op!

Dit geldt ook voor onze sales-adviseurs. Kennis van Volvo is vanzelfsprekend. Steeds meer gaat het bij de aanschaf van een Volvo ook over fiscale aspecten, en financiële vraagstukken.

Bel me voor een afspraak

Neem contact met ons op!
Vestigingen