Afleverspecialist vacature Volvo Buitenweg APK

APK bij Volvo Buitenweg

De (twee)jaarlijkse inspectie

€7,50 i.c.m. een onderhoudsbeurt

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplicht controlemoment. Onze vakmensen kennen uw auto en maken gebruik van specialistische gereedschappen en op úw Volvo afgestemde meetapparatuur. Zo wordt de keuring snel en effectief uitgevoerd. Een APK bij Buitenweg kost €49 en is all-in, dus inclusief de roet-/viergasmeting en de RDW-afmelding. Laat u tegelijkertijd een onderhoudsbeurt uitvoeren, dan betaalt u voor de APK slechts €7,50 afmeldkosten. Als uit de APK blijkt dat er werkzaamheden moeten worden verricht, dan wordt dit altijd eerst met u besproken.

Plan gemakkelijk een werkplaatsafspraak in om een APK uit te laten voeren. Tip: maak tijdig een afspraak, door drukte zijn we genoodzaakt ver vooruit te plannen.

Uw technicus kent uw auto

Uw technicus kent uw auto

Uw technicus kent uw auto

Wanneer is de APK?

Benzine en elektrisch
Auto’s met een benzine- of elektromotor moeten na vier jaar voor het eerst worden gekeurd. Vervolgens moet dit 2 keer na 2 jaar gebeuren. Vanaf het 9e jaar moet de auto ieder jaar gekeurd worden.

Diesel of LPG
Een auto die rijdt op diesel of LPG, moet na 3 jaar voor het eerst gekeurd worden. Vervolgens moet dit ieder jaar gebeuren.

Is uw auto eerder gekeurd, dan kunt u via een kentekencheck gemakkelijk de datum achterhalen waarop uw auto opnieuw gekeurd moet zijn. U kunt een auto al 2 maanden voorafgaand van de datum laten keuren.

Volvo Premium Assistance

Laat u naast de APK ook onderhoud uitvoeren, dan ontvangt u een jaar gratis Volvo Assistance, pechhulp in heel Nederland en Europa. Kiest u voor Volvo Premium Assistance, dan ontvangt u bij een pechgeval tot wel 30 dagen vervangend vervoer. En dat voor slechts €55 per jaar.