Buitenweg afleverpakketten

Afleverpakketten

Tot wel 24 maanden garantie

Buitenweg zekerheden

Afgestemd op uw wensen

Heeft u een geschikte occasion gevonden, dan bieden wij met onderstaande afleverpakketten extra zekerheid. Elke gebruikte auto heeft standaard 12 maanden BOVAG Garantie. Geselecteerde Volvo Selekt occasions komen in aanmerking voor het optionele afleverpakket met 24 maanden garantie. Wij leveren iedere auto af met een geldige APK en voorzien van een professionele poetsbeurt. Neemt u een Used of Selekt pakket af, dan ontvangt u omruilgarantie, Volvo (Premium) Assistance en Volvo On Call (indien van toepassing op de auto). Blijft u bij ons in onderhoud, dan wordt Volvo Assistance en Volvo on Call bovendien jaarlijks bij iedere onderhoudsbeurt gratis verlengd.

Buitenweg afleverpakketten

Basis

12 maanden garantie


Inclusief
Vloeistoffencheck
Geldige APK
Professionele poetsbeurt
Tenaamstelling

€0

 

Used

12 maanden garantie

14 dagen / 750 km
omruilgarantie

12 maanden
Volvo Premium Assistance

12 maanden
Volvo On Call

Inclusief
Volle tank/accu, een volledige onderhoudsbeurt en software-update (navigatie).

€750

Selekt

24 maanden garantie

30 dagen / 1500 km
omruilgarantie

12 maanden
Volvo Premium Assistance

12 maanden
Volvo On Call

Inclusief
Volle tank/accu, een volledige onderhoudsbeurt en software-update (navigatie).

€995

(Dit afleverpakket is alleen van toepassing op auto’s tot 5 jaar oud en niet meer dan 150.000 gereden kilometers)

Volvo Selekt

Voorwaarden

Een Volvo met het label van Volvo Selekt is nooit ouder dan 5 jaar en heeft niet meer dan 150.000 kilometer gereden. Zo bent u met dit label verzekerd van een frisse auto. Als u een Volvo Selekt auto aanschaft is het mogelijk om te kiezen voor het Selekt afleverpakket met 24 maanden garantie. Zo kiest u voor extra zekerheid.

Volvo XC40 Selekt occasion
Volvo Buitenweg transport

Omruilgarantie

Voorwaarden

Bij Buitenweg hanteren we een scherpe, eerlijke en netto prijs. Bent u verkocht? Dan wensen wij u veel plezierige en veilige kilometers. Bevalt de occasion toch niet helemaal? Wanneer u kiest voor ons afleverpakket Used of Selekt, kunt u de auto bij ons omruilen. De voorwaarden zijn helder en transparant: 

• Used: Binnen 14 dagen en 750 km omruilen
• Selekt: Binnen 30 dagen en 1.500 km omruilen
• Vooraf betalen

U kunt de auto omruilen tegen een vergelijkbare auto (model, uitvoering, bouwjaar, kilometerstand) uit onze voorraad. Het eventuele verschil in prijs wordt verrekend. De omruilgarantie is niet i.c.m. andere acties. U kunt een auto maximaal 1 keer omruilen.

Volvo Assistance

Volvo Assistance is onze Europese wegenhulp, die wordt uitgevoerd in samenwerking met de ANWB alarmcentrale. Bij pech onderweg kunt u, 7 dagen per week, 24 uur per dag, een beroep doen op Volvo Assistance. De zekerheid van de service van Volvo, ook onderweg. Een geruststellend gevoel.