Onze zekerheden

Veilig en vertrouwd bij Buitenweg

Afleverpakketten

Extra zekerheid, exact afgestemd op uw wensen

Heeft u een geschikte occasion gevonden, dan bieden wij u met onze afleverpakketten extra zekerheid. Elke gebruikte auto heeft standaard 12 maanden BOVAG Garantie. Geselecteerde Volvo Selekt occasions komen in aanmerking voor het optionele afleverpakket met 24 maanden garantie. Daarnaast is de auto altijd voorzien van een geldige APK.

Basis*
 
12 maanden garantie
Inclusief:
Vloeistoffencheck
Geldige APK
Professionele poetsbeurt
Tenaamstelling
€ 0
Used**
 
12 maanden garantie
14 dagen / 750 km
omruilgarantie
12 maanden
Volvo Assistance
1 jaar
Volvo On Call
€ 695
Selekt***
tot 5 jaar oud en 150000 km
24 maanden garantie
30 dagen / 1500 km
omruilgarantie
12 maanden
Volvo Premium Assistance
2 jaar
Volvo On Call
€ 995
Bij Volvo Buitenweg ontvangt u minimaal 12 maanden BOVAG Garantie. Met het Selekt pakket kunt u tot wel 24 maanden garantie afnemen bij geselecteerde occasions. Een geldige en recente APK is bij ieder pakket inbegrepen, net als een professionele poetsbeurt en het overschrijven van de auto op uw naam.

*
Met het afleverpakket Buitenweg Basis heeft u de zekerheid van 12 maanden garantie. Deze garantie is altijd bij de prijs inbegrepen, net als een geldige APK. De auto heeft een pre-inspectie en vloeistofcontrole gehad en is professioneel gepoetst. De auto wordt bij aflevering op uw naam overgeschreven.
**
Met het afleverpakket Buitenweg Used Cars heeft u de zekerheid van 12 maanden Bovag garantie. Daarnaast kunt u rekenen op 12 maanden pechhulp van Volvo Assistance en een jaar lang Volvo on Call (indien van toepassing op de auto). U heeft een omruilgarantie van 14 dagen of 750 km. De auto heeft een onderhoudsbeurt en software updates gehad en is professioneel gepoetst. De auto wordt bij aflevering op uw naam overgeschreven.
***
Wanneer u een Volvo Selekt Occasion op het oog heeft, kunt u kiezen voor het Selekt afleverpakket.  Volvo Selekt Occasions zijn zorgvuldig geselecteerd: altijd jonger dan 5 jaar, maximaal 150.000 km en onderhouden volgens fabrieksvoorschriften. Elke auto wordt op 160 punten gecontroleerd door uw Volvo-technicus. De auto heeft een onderhoudsbeurt en software updates gehad. Met dit pakket mag u de auto binnen 30 dagen of 1.500 km omruilen. Daarnaast heeft u de zekerheid van 24 maanden garantie en Volvo on Call (indien van toepassing op de auto). Bovendien heeft u een jaar gratis pechhulp van Volvo Premium Assistance, ongeacht het aantal kilometers. De auto is professioneel gepoetst en wordt bij aflevering op uw naam overgeschreven.

grote foto
Afleverpakketten

Volvo Assistance

Volvo Assistance is onze Europese wegenhulp, die wordt uitgevoerd in samenwerking met de ANWB alarmcentrale. Bij pech onderweg kunt u, 7 dagen per week, 24 uur per dag, een beroep doen op Volvo Assistance. De zekerheid van de service van Volvo, ook onderweg. Een geruststellend gevoel.

Lees meer

Omruilgarantie

Bij het Used en Selekt pakket

Bij Buitenweg hanteren we een scherpe, eerlijke en netto prijs. Voor uw eventueel in te ruilen auto bieden wij een marktconforme prijs. Daar kunt u op rekenen. Bent u verkocht? Dan wensen wij u veel plezierige en veilige kilometers. Bevalt de auto toch niet helemaal? Wanneer u kiest voor ons afleverpakket Used of Selekt, kunt u de auto bij ons omruilen. 

De voorwaarden zijn helder en transparant:
- Used: Binnen 14 dagen en 750 km omruilen
- Selekt: Binnen 30 dagen en 1.500 km omruilen
- Onze omruilgarantie geldt voor alle occasions (Volvo Selekt en Used Cars)
- Vooraf betalen
- Gratis thuisbezorgd

U kunt de auto omruilen tegen een vergelijkbare auto (model, uitvoering, bouwjaar, kilometerstand) uit onze voorraad. Het eventuele verschil in prijs wordt verrekend. De omruilgarantie is niet i.c.m. andere acties. U kunt een auto maximaal 1 keer omruilen.

Omruilgarantie

Voorwaarden Volvo Selekt

Een Volvo met het label van Volvo Selekt is nooit ouder dan 5 jaar en heeft niet meer dan 150.000 kilometer gereden. Zo bent u met dit label verzekerd van een frisse auto. Als u een Volvo Selekt auto aanschaft is het mogelijk om te kiezen voor het Selekt afleverpakket met 24 maanden garantie. Zo kiest u voor extra zekerheid.

Garantievoorwaarden

Vestigingen
 
NaardenHilversum