Uw nieuwe Volvo

Informatie over de levering van uw auto

 

Volvo on Call en Volvo Sensus infotainment

Om uw ritten nog aangenamer te maken

Uw Volvo is gebouwd met u als centraal uitgangspunt. Dit komt ook tot uiting in de bediening van het Volvo Sensus infotainment-systeem en de Volvo on Call-app. Zo bent u continu verbonden met uw Volvo en met de wereld om u heen. Alles draait om u om uw leven zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Om altijd in verbinding te staan met uw nieuwe Volvo, maakt u gebruik van de Volvo on Call app op uw smartphone. Hiermee kunt u zien of uw auto is afgesloten, wat uw actieradius is en u kunt een rittenadministratie bijhouden en de voorverwarming inplannen. U verbindt uw nieuwe Volvo met uw smartphone met een Volvo ID. Heeft u nog geen Volvo ID? U kunt deze aanmaken via onderstaande button.

Volvo ID aanmakenVolvo on Call en Volvo Sensus infotainment

Features van uw nieuwe Volvo

Support en handleiding

Wij kunnen ons voorstellen dat u nauwelijks kunt wachten tot het moment waarop uw nieuwe auto is gearriveerd. Tot die tijd is het misschien een goed idee om u alvast in te lezen in (en voor te genieten van!) de talloze mogelijkheden die uw nieuwe Volvo biedt.

U kunt alvast een kijkje nemen op de supportsite van Volvo Car Nederland. Hier treft u een digitale handleiding aan met alle weetjes over uw nieuwe Volvo. Daarnaast kunt u de Volvo Manual app downloaden op uw smartphone. Deze app met een digitale handleiding van uw Volvo is beschikbaar in de Apple App Store en Google Play Store.

Naar supportsite

Volvo Manual app

Features van uw nieuwe Volvo

Pilot Assist en BLIS

Ondersteuning tijdens uw rit

Uw Volvo is voorzien van tal van slimme innovaties op het gebied van veiligheid en comfort. Tot de standaarduitrusting behoort onder meer City Safety, een systeem met sensoren dat het verkeer in de gaten houdt en kan ingrijpen als het dreigt mis te gaan.

Veelal is uw Volvo uitgerust met Pilot Assist en BLIS. Pilot Assist is een assistent met adaptieve cruise control met stuurcorrecties. Dit is met name tijdens langere ritten erg aangenaam. BLIS, oftewel Blind Spot Information System, is een systeem dat waarschuwt wanneer een auto zich in uw dode hoek bevindt. Wilt u op dat moment van rijbaan wisselen, reageert uw Volvo met akoestische signalen en eventueel een stuurcorrectie.

In onderstaande video's kunt u zien hoe beide systemen werken.

Pilot Assist en BLIS

Elektrisch rijden met een Volvo plug-in hybride

Actieradius en Drive Modes

Met een plug-in hybride aandrijflijn beschikt u over van tal van extra voordelen, bovenop een efficiënte benzinemotor. Elke rit kunt u genieten van de rust aan boord. Het meeste woon-werkverkeer kan bovendien puur elektrisch worden afgelegd. Zo kunt u een groot deel van de week emissieloos rijden.

Om het maximale uit uw plug-in hybride Volvo te halen, kunt u onderstaande twee korte video's bekijken. Hierin wordt uitgelegd wat puur elektrisch rijden met een plug-in hybride Volvo inhoudt en wat u kunt doen met de verschillende Drive Mode settings.

Elektrisch rijden met een Volvo plug-in hybride

Verzekerd van zorgeloosheid

Vertrouwen dat uw Volvo puur Volvo blijft

Wilt u straks extra zorgeloos op weg? Wij nemen graag de rompslomp voor u uit handen met Volvo Car Insurance. Daarmee is uw Volvo niet alleen perfect verzekerd, u profiteert bovendien van 10% extra korting voor het eerste jaar. Bent u geïnteresseerd? Bereken alvast uw premie via onderstaande button.

In geval van schade kunt u bij ons terecht. U krijgt een vervangende Volvo voor de duur van uw reparatie. Er wordt alleen met originele Volvo onderdelen gewerkt, waarmee kwaliteit is gewaarborgd. Bovendien heeft u 4 jaar garantie op schadeherstel.

Er wordt geen eigen risico gehanteerd. U betaalt geen poliskosten als u uw polis afsluit via de online webapplicatie en u ontvangt een korting op uw premie als u deze betaalt per kwartaal, half jaar of per jaar.

Premie berekenen

Verzekerd van zorgeloosheid

Extra accessoires

Om uw Volvo geheel naar wens te maken

Uw Volvo heeft ruimte voor tal van fraaie en functionele accessoires. U kunt kiezen voor styling pakketten en diverse designs lichtmetalen velgen om het exterieur van uw Volvo een eigen gezicht te geven. Daarnaast zijn er vele praktische oplossingen voor het interieur en wanneer u voor uw vakantie net even dat extra beetje ruimte wilt.

Wilt u uw nieuwe auto uitrusten met een of meerdere accessoires, laat het ons zo spoedig mogelijk weten. Dan kunnen wij alles op tijd bestellen en in één keer op uw auto monteren. Als u op zoek bent naar echt maatwerk, bijvoorbeeld met het tinten van ramen, beletteren of wrappen, voorzien wij u met veel plezier van een passende oplossing.

Accessoires bekijken

Extra accessoires
Vestigingen