Showroom aan huis

Ontdek onze online mogelijkheden

 

Proefrit aan huis

Ervaar de auto thuis, van proefrit tot aflevering

Bij de oriëntatie op een nieuwe of gebruikte Volvo kunt u op afstand de auto in detail bezichtigen in een persoonlijk videogesprek met uw verkoopadviseur. Bij de auto van uw voorkeur kunt u contact opnemen met uw verkoopadviseur om een videogesprek in te plannen.

U wilt de auto natuurlijk ook zelf ervaren tijdens een proefrit. Dat is uiteraard mogelijk met onze proefrit aan huis. Wij brengen de Volvo van uw voorkeur met plezier naar u toe. Terwijl u een proefrit maakt wordt uw huidige auto eventueel getaxeerd om in te ruilen. Uiteraard ontvangt u een offerte op maat.

Nadat u akkoord bent met de offerte, wordt de order aan u bevestigd. Wanneer u deze digitaal ondertekend, stemmen we de aflevering met u af. Zo wordt het gehele proces online afgerond, veilig en vertrouwd. Zodra u heeft betaald of de online leaseaanvraag is afgerond, wordt uw nieuwe of gebruikte Volvo thuis afgeleverd.

Bekijk ons aanbod

Proefrit aan huis

Omruilgarantie

Extra zekerheid

De aanschaf of lease van een nieuwe of gebruikte auto brengt vaak een flinke investering met zich mee. Daarnaast zijn de mogelijkheden eindeloos. Daarom hebben we voor u een extra zekerheid ingebouwd. U krijgt van ons 14 dagen omruilgarantie. Zo bent u verzekerd van de juiste keuze.

Bent u verkocht? Dan wensen wij u veel plezierige en veilige kilometers. Bevalt de auto toch niet helemaal? Dan kunt u binnen 14 dagen en 1.000km de auto bij ons omruilen.

De voorwaarden zijn helder en transparant:
- Onze omruilgarantie geldt voor alle occasions (Volvo Selekt en Used Cars)
- Altijd een afleverchecklist
- Vooraf betalen
- Gratis thuisbezorgd
- Used Cars: Binnen 14 dagen en 1.000 km kunt u de auto omruilen
- Volvo Selekt: Binnen 30 dagen en 1.500 km kunt u de auto omruilen

U kunt de auto omruilen tegen een vergelijkbare auto (model, uitvoering, bouwjaar, kilometerstand) uit onze voorraad. Het eventuele verschil in prijs wordt verrekend. De omruilgarantie is niet i.c.m. andere acties. U kunt een auto maximaal 1 keer omruilen.

Meer over onze zekerheden

Omruilgarantie
Vestigingen
 
NaardenHilversum