Showroom aan huis

Ontdek onze online mogelijkheden

Van oriëntatie tot aanschaf, geheel online

Extra zekerheid met onze omruilgarantie

Wij begrijpen dat u, zeker nu, wellicht niet in de gelegenheid bent om naar onze showroom te komen. Omdat u niet graag de deur uit wilt of omdat het u gewoonweg ontbreekt aan tijd. Daarom bieden wij u een aantal (online) mogelijkheden. De gehele aanschaf of lease, van oriëntatie tot aflevering, kan bij u thuis plaatsvinden.

De aanschaf of lease van een nieuwe of gebruikte auto brengt vaak een flinke investering met zich mee. Daarnaast zijn de mogelijkheden eindeloos. Daarom hebben we voor u een extra zekerheid ingebouwd. U krijgt van ons 14 dagen omruilgarantie. Zo bent u verzekerd van de juiste keuze

Bekijk ons aanbod

grote foto
Van oriëntatie tot aanschaf, geheel online

Videobellen of private view

Bij de oriëntatie op een nieuwe of gebruikte Volvo kunt u op afstand de auto in detail bezichtigen in een persoonlijk videogesprek met uw verkoopadviseur. Op verzoek zijn onze showrooms exclusief voor u beschikbaar voor een private view.

Bij de auto van uw voorkeur kunt contact opnemen met uw verkoopadviseur om een videogesprek of private view in te plannen.

Proefrit aan huis

Ervaar de auto thuis

Wanneer u een keuze heeft gemaakt uit ons aanbod en u zich heeft laten adviseren, wilt u uiteraard de auto zelf ervaren tijdens een proefrit. Uw verkoopadviseur komt met de auto van uw voorkeur naar u toe, zodat u thuis of op kantoor in alle rust de auto kunt ervaren.

Tijdens de proefrit kan uw verkoopadviseur de eventueel in te ruilen auto taxeren en voor u een offerte op maat maken. De offerte wordt online naar u verzonden.

Bij de auto van uw voorkeur kunt contact opnemen met uw verkoopadviseur om een proefrit aan huis in te plannen.

Bekijk ons aanbod

Proefrit aan huis

Aflevering aan huis

Nadat u akkoord bent met de offerte, wordt de order aan u bevestigd. Wanneer u deze digitaal ondertekend, stemmen we de datum van aflevering (aan huis) met u af. Zo wordt het gehele proces online afgerond, veilig en vertrouwd.

Zodra u heeft betaald of de online leaseaanvraag is afgerond, wordt uw nieuwe of gebruikte Volvo thuis of op kantoor afgeleverd. Bij een gebruikte Volvo gaat op dat moment de omruilgarantie van 14 dagen in.

 

Omruilgarantie

Extra zekerheid

Bent u verkocht? Dan wensen wij u veel plezierige en veilige kilometers. Bevalt de auto toch niet helemaal? Dan kunt u binnen 14 dagen en 1.000km de auto bij ons omruilen.

De voorwaarden zijn helder en transparant:
- Onze omruilgarantie geldt voor alle occasions (Volvo Selekt en Used Cars)
- Altijd een afleverchecklist
- Vooraf betalen
- Gratis thuisbezorgd
- Binnen 14 dagen en 1.000 km kunt u de auto omruilen

U kunt de auto omruilen tegen een vergelijkbare auto (model, uitvoering, bouwjaar, kilometerstand) uit onze voorraad. Het eventuele verschil in prijs wordt verrekend. De omruilgarantie is niet i.c.m. andere acties. U kunt een auto maximaal 1 keer omruilen.

Meer over onze zekerheden

Omruilgarantie
Vestigingen