Vacatures bij Buitenweg

 

Werken bij Volvo Buitenweg

Volvo Buitenweg is een vooruitstrevende Volvo dealer met vestigingen in Baarn, Hilversum en Naarden waar persoonlijke service hoog in het vaandel staat. Recent is onze vestiging in Hilversum als eerste Volvo Dealer in Nederland gecertificeerd als Volvo Personal Service dealer. Dit revolutionair servicesysteem is gebaseerd op Lean werken, efficiënte inrichting en direct persoonlijk contact tussen de autotechnicus en onze cliënt. 

De ontwikkelingen bij Volvo gaan razendsnel, wij lopen voorop met (hybride) techniek en efficiënte werkprocessen. De halfjaarlijkse introductie van nieuwe modellen zorgt voor groei in ons klantenbestand. Hierdoor zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die samen met ons de groei verder invulling willen geven. Het is daarbij van belang dat jij persoonlijk past bij de pijlers van onze organisatie; Vakbekwaam, Proactief, Eerlijk en Gastvrij. 

Zin om bij ons te komen werken? Je vindt bij ons plezierige collega’s, een goede werksfeer en je werkt voor een bijzonder mooi merk. 

Schrijf of mail een bondige brief met CV aan Volvo Buitenweg, ter attentie van Tineke van der Burg, postbus 245, 1200 AE Hilversum of naar: [email protected]

Wij kijken uit naar je reactie.
Met vriendelijke groet,

Team Volvo Buitenweg

Hieronder vind je alle openstaande vacatures.

Gezocht: 1e autotechnicus en aankomend 1e autotechnicus 2.0

Wij zijn op zoek naar een (aankomend) 1e autotechnicus 2.0

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de Volvo’s van onze cliënten blijvend in topconditie verkeren. Wij zoeken gedreven vakmensen die de moderne techniek, elektronica en het omgaan met cliënten beheersen. Via voortdurende trainingen zorgen wij dat je kennis up to date blijft. Jij beschikt over een afgeronde 1e autotechnicus opleiding of bent hiermee bezig. Je bent een van de beste in je vak, bent communicatief vaardig en vindt het leuk om naast je technische werkzaamheden regelmatig direct contact met onze cliënt te hebben.

Gezocht: junior verkoopadviseur

Wij zijn op zoek naar een junior verkoopadviseur

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat wij onze ambitieuze verkoopdoelstellingen behalen. Je bent in staat de wensen van de cliënt goed te inventariseren zodat je hem of haar het de juiste product verkoopt. Je ondersteunt ook je collega’s in administratie en operationele zin. Je bent gedreven en wil tot de besten behoren. Via regelmatige trainingen zorgen wij dat je je verder kunt ontwikkelen. Jij beschikt over een afgeronde MBO of HBO opleiding, rijbewijs B, sterke contactuele vaardigheden en je bent representatief.

VESTIGINGEN