Rij je met ons mee?

We hebben een plek voor je vrij

 
Bereik je bestemming
Bereik je bestemming

Bereik je bestemming

Bij Buitenweg word je begeleid in een intensief trainingsprogramma. Zo vergroot je niet alleen je kennis op het gebied van elektrificatie, veiligheid en de nieuwste modellen die elk half jaar geïntroduceerd worden. We willen ook in jou als persoon investeren, zodat je je verder kunt ontwikkelen en je je doelen kunt bereiken.

Bereik je bestemming

Werken bij Buitenweg

Buitenweg. Sinds 1895.

Volvo Buitenweg is sinds 1895 uitgegroeid tot een gerenommeerde Volvo-dealer die zich onderscheidt door haar kernwaarden. Als eerste officiële Volvo-dealer in Nederland gecertificeerd als Volvo Personal Service-dealer. In dit revolutionair, op LEAN gebaseerd, concept werken twee monteurs tegelijkertijd aan een auto. Technici houden hun eigen agenda bij en hebben direct contact met de klant.

Volvo is een innovatief merk en de ontwikkelingen gaan razendsnel. Dit zorgt voor groei in ons klantenbestand. Hierdoor zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die samen met ons de groei invulling willen geven. Jij past in ons team en bij onze kernwaarden: vakbekwaam, proactief, eerlijk en gastvrij.

Gezocht: (Aankomend) 1e autotechnici 2.0

Wij zijn op zoek naar (aankomend) 1e autotechnici

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de Volvo’s van onze cliënten blijvend in topconditie verkeren. Wij zoeken gedreven vakmensen die de modernste technieken, elektronica en het omgaan met klanten beheersen. Via voortdurende trainingen zorgen wij dat je kennis up to date blijft. Denk hierbij aan de continue ontwikkelingen op het gebied van hybride en elektrische modellen.

Jij beschikt over een afgeronde MBO- of HBO-opleiding autotechniek of bent hiermee bezig. Je bent een van de beste in je vak en je bent toe aan een volgende stap in je carrière. Je kunt snel en doelgericht de juiste diagnose stellen. Je bent communicatief vaardig en je vindt het leuk om naast je technische werkzaamheden direct contact met onze klanten te hebben.

 

 

Gezocht: Workshop Supporter

Wij zijn op zoek naar een workshop supporter

Samen met je collega's in de werkplaats zorg je dat onze klanten snel en veilig weer op weg zijn. Je streeft naar de meest efficiënte planning en je draagt zorg voor facturering. Je ontvangt onze klanten, inventariseert hun wensen en vertaalt deze naar de juiste oplossing. Je bent de schakel tussen de klant en de technici of verkoopadviseurs.

Je hebt een technische achtergrond en een afgeronde MBO- of HBO-opleiding. Je beschikt over sterke contactuele vaardigheden. Je houdt van overzicht en je kunt snel schakelen.

Gezocht: Gedreven verkoopadviseurs (jr./sr.)

Wij zijn op zoek naar verkoopadviseurs

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat wij onze ambitieuze verkoopdoelstellingen behalen. Je bent in staat de wensen van de klant goed te inventariseren zodat je hem of haar het de juiste product verkoopt. Je ondersteunt ook je collega’s in administratie en operationele zin. Je bent gedreven en wil tot de besten behoren. Via regelmatige trainingen zorgen wij dat je je verder kunt ontwikkelen.

Je hebt een afgeronde MBO- of HBO-opleiding en ervaring in de automotive branche, bij voorkeur bij een premium merk. Je beschikt over sterke contactuele vaardigheden en je bent representatief.

Gezocht: bandenwisselaars

Wij zijn op zoek naar efficiënte bandenwisselaars

Voor het komende seizoen, van oktober t/m januari, zijn we op zoek naar bandenwisselaars die vlot, veilig en zorgvuldig banden en wielen wisselen. Je steekt graag je handen uit de mouwen en je zorgt dat onze klanten deze winter veilig de weg op kunnen. Je werkt in een energiek team en aan de meest moderne auto's. Je talent wordt beloond met een goed salaris.

Zin om met ons mee te rijden?

Je vindt bij ons plezierige collega’s, een goede werksfeer en je werkt voor een bijzonder mooi merk. 

Schrijf of mail een bondige brief met CV aan Volvo Buitenweg, ter attentie van Tineke van der Burg, postbus 245, 1200 AE Hilversum of naar: [email protected]

Wij kijken uit naar je reactie.
Met vriendelijke groet,

Team Volvo Buitenweg

VESTIGINGEN
Buitenweg Baarn
BUITENWEG BAARN
Baarnschedijk 3
3741 LN Baarn
 
  035-541 75 47   [email protected]
Buitenweg Hilversum
BUITENWEG HILVERSUM
Oscar Romerolaan 1
1216 TJ Hilversum
 
  035-623 45 70   [email protected]
Buitenweg Naarden
BUITENWEG NAARDEN
Amsterdamsestraatweg 3
1411 AW Naarden
 
  035-694 88 07   [email protected]